АНДРЕЈ ПЕТРОВ : МЛАДИТЕ И МОИТЕ ДЕЦА ВЕЛАТ ДЕКА СО ПОЛИТИКА СЕ БАВАТ ИДИОТИ ПРЕКУ ПАРТИИ СО ЦЕЛ ДА СЕ РЕАЛИЗИРААТ БИДЕЈЌИ СЕ НЕСПОСОБНИ

0
230
  • Политиката стана место за потсмев, каде што младите сметаат дека тоа е место каде одат идиоти. Кога разговарам со моите деца за тоа велат заради тоа што тие што не може да се докажат на друг начин како на пример да се докажат во друштво дека се забавни, не се добри студенти, кои не се добри ученици, кои не може да отидат напред да се докажуваат во своите професии, во својот бизнис, кои дури не знаат ни еден колонијал да отворат се занимаваат со политика за да се реализираат.Ние мора да најдеме начин да го смениме.

Андреј Петров во Канал 77.