Андреј до Груевски: Од денеска ќе ти се обраќам со ти, ти си срам за овој народ, ти ќе добиеш шамар ама од народот!

0
1473

andrejgrujo

Емоционален говор на Андреј Жерновски.

– “Допрва ќе дибиеш шамар Никола. Ама од народот и има да го памтиш. Од денеска ќе ти се обраќам со ти, ти си срам за овој народ!” изјави меѓу другото од говорницата во скопски Капиштец!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=MjqwNHpAW8s[/youtube]