Home Интервјуа АНДОНОВСКИ : МАКЕДОНИЈА Е РЕТКА ДРЖАВА СО ФОРМИРАНИ ЗАКОНИ ОД 2000 ГОДИНА,...

АНДОНОВСКИ : МАКЕДОНИЈА Е РЕТКА ДРЖАВА СО ФОРМИРАНИ ЗАКОНИ ОД 2000 ГОДИНА, ПО 24 ГОДИНИ ТОА МОРА ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗА ДА ИМАМЕ ПОДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

0
61
  • Македонија е едната од ретките држави во која што министерствата се формирани со закон во 2000-тата година што значи дека 24 години никој односно многу мали биле можностите да промени.

Стефан Андоновски, секретар за меѓународна соработка на ВМРО-ДПМНЕ во „Заспиј ако можеш“.

NO COMMENTS