АНГЕЛОВ ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ИНФОМАКС : НА СЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЌЕ НАСТАПУВАМЕ САМОСТОЈНО ОД СДСМ

0
553

Доколку на наредните избори не добиеме 100% загарантирано пратеничко место, ние неа да одиме во коалиција со СДСМ туку ќе настапиме самостојно на парламентарните избори, ексклузивно објави лидерот на Достоинство, Стојанче Ангелов во денешната епизода на Тешки муабети. – Со ВМРО-ДПМНЕ нема секако да коалицираме, со СДСМ ќе видиме, мала партија сме ама имаме машинерија која верувам дека ќе изненади, кратко објасни Ангелов.