АНГЕЛОВ: БЕВ ФРАПИРАН КОГА ДОЗНАВ ДЕКА ВО АРАЧИНОВО СО ГРАНАТА СМЕ УБИЛЕ 10 ДЕЦА И ЖЕНИ КОИ СЕ КРИЕЛЕ ВО ПОДРУМ, ИМ ОДНЕСОВ ЦВЕЌЕ НА ГРОБОВИТЕ ПРЕД НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ

0
6952
  • Бев фрапиран кога дознав дека во Арачиново со граната сме убиле 10 деца и жени кои се криеле во подрум, им однесов цвеќе на гробовите пред неколку месеци.

Стојанче Ангелов за ,,Инфомакс”.