АНГЕЛОВ : АКО НЕ ГО ИЗГАСЕВМЕ НОЌЕ ПОЖАРОТ КАЈ БЕЉАКОВЦЕ, ЌЕ НИ СЕ ПОВТОРЕШЕ КАТАСТРОФАТА ОД ГОЛЕМИОТ ПОЖАР ВО МАЛЕШЕВИЈАТА

0
402
  • Оваа година имавме ситуации кога моравме да гасеме ноќно време.

    Пожарот во Бељаковце кумановскои ако не го изгасевме во текот на ноќта наредниот ден ќе беше монструм од пожар затоа што ќе навлезеше во зимзелена шума и ќе ни се повтореше во беровско во малешевијата бидејќи многу тешко се гасат зимзелените дрва.

Стојанче Ангелов за ТВ24