АНГЕЛОВСКА: ПОРАДИ КРИЗАТА СО КОРОНА, ВО СЕКТОРОТ ЗДРАВСТВО НАРЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ ЌЕ АЛОЦИРАМЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ 5 МИЛИОНИ ЕВРА МЕСЕЧНО!

0
633

– Поради кризата со Корона во секторот здравство ќе алоцираме 5 милиони евра дополнително секој месец за следните три месеци.

Нина Ангеловска на прес во влада.