АМЕРИКАНЦИТЕ ШОКИРАНИ: Ова е рушење на правната држава!

0
575

Американската амбасада во Скопје изрази загриженост за одлуката на претседателот Иванов.

Во нивната реакција се вели: Чекаме детали но првичните информации предизвикуваат сериозна загриженост за заложбите на Македонија за изградба на правна држава.