АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДОРКА БРНЗ НА СВЕЧЕНАТА СЕДНИЦА ДОЈДЕ СО МАСКА СО МАКЕДОНСКО И АМЕРИКАНСКО ЗНАМЕ

0
343

Амбасадорката на САД, Кејт Брнз на свечената собраниска седница дојде со маска на која беа везени македонското и американското знаме.