АМЕРИКАНЕЦ ПРОДАВА ТОЈОТА КОРОЛА ОД 1999-ТА НА АМЕРИКАНСКАТА ВЕРЗИЈА НА ПАЗАР 3 И РЕКЛАМА 5: Еднаш нешто почна да тропа, го игнорирав комплетно, престана да тропа, кога е промовирана оваа кола пред 20 години, сите наеднаш почнале да зеваат, паднал кровот на саемската сала, 4 луѓе загинале…

0
2305

АМЕРИКАНЕЦ ПРОДАВА ТОЈОТА КОРОЛА ОД 1999-ТА НА АМЕРИКАНСКАТА ВЕРЗИЈА НА ПАЗАР 3 И РЕКЛАМА 5: Еднаш нешто почна да тропа, го игнорирав комплетно, престана да тропа, кога е промовирана оваа кола пред 20 години, сите наеднаш почнале да зеваат, паднал кровот на саемската сала, 4 луѓе загинале…Може да го земете моторот и да го фрлите од Голден Гејт Бриџ мостот, да го извадите од вода, и по илјада години подоцна, наполнете го со Нутела, запалете го автомобилот и ќе проработи. Оваа кола ќе ги надживее дури и вашите деца.