Амела Мече-Македонката која ќе ја освои Црна Гора

0
931

amelaaa1-360x540

Нашиот познат модел Амела Мече замина за Црна Гора каде ќе снима реклама за познат брен.Амела  ни откри дека во Подгорица и Будва ќе има фотосесија за бикини на познат италијански бренд.На кастингот,од 60-тина девојки ,ја одбрале токму неа за рекламните билборди и каталог кој ќе биде наменет за екс Југословенскиот пазар. Интересно е тоа што згодната Амела  како модел   за бокини и долна облека работи во повеќе европски земји како Швајцарија и Германија,но никогаш не сликала во Македонија.

amela-540x360

 

Извор : Либертас