Амбасадата на САД се шокира од Владата: Зошто токму сега се брза со конкретните промени во Законот за кривична постапка?

0
1057

Амбасадата на САД на својот Твитер профил реагира зошто Владата одеднаш брза со промени во Законот за кривична постапка.