АМАН БЕ МИРО БРЕ ИМА ЛИ АИР И СПАС ОД ТЕБЕ?!?! ПО СИНОТ И БРАТОТ, ДОЈДЕ РЕД ЗА МАЖОТ НА МИРА ДИЗЕЛ : Сопругот на Мира Стојчевска стана командир во Шумска полиција

0
519

Не стивнуваат реакциите на социјалните мрежи по врботувањата на блиски роднини на пратеничката од СДСМ Мира Стојчевска.

По информацијата дека во ист ден во ЕЛЕМ и во РЕК Битола која работи во состав на државната енергетска компанија се вработени нејзиниот син и брат, денеска се споделува и информација дека и сопругот на Стојчевска пред еден месец е унапреден во командир на Шумската полиција во Делчево.

Повеќе за ова на Плусинфо.мк