АЛФА ТВ: ПАЛЕВСКИ ЗАКРПИЛ ФИРМИ ЗА МИЛИОНИ ЕВРА, ВО ТОА МУ ПОМОГНАЛЕ ВЛАСТИТЕ

0
609

Магично, проблемите и со Гранит и со УЈП на Палевски, му се решаваат во 2017-та, по освојувањето на власта од страна на социјадемократите.