АЛО БУЈАР, ГРУБИ, АХМЕТИ, МИЦКО, ШТО ВИ КАЖУВА ОВАА ФОТКА, КОЈ ЌЕ ПРАВИ ВЛАДА И КОЈ ЌЕ БИДЕ ИДНИОТ ПАРЕМИЕР?!?!

0
911
Радмила Шекеринска
Постизборниот амбиент во фокусот на денешната средба со амбасадорите на ЕУ и на САД, Самуел Жбогар и Кејт Мари Брнз, на која учествувавме заедно со @Dimitrov_Nikola и Бојан Маричиќ.
Успешно спроведените избори се потврда дека остануваме на европскиот и евроатлантскиот пат.