АЛООО НА ШТО ЛИЧИ ОВОЈ БАШИБОЗУК БЕ?! Брза помош СО ВКЛУЧЕНИ РОТАЦИОНИ СВЕТЛА мораше да чека да помине делегација!!!

0
1114

Вчера во Скопје и возило на Брза помош мораше да чека на семафор за да помине политичката делегација. Денеска во посета на главниот град е бугарскиот претседател Румен Радев. Видеата и фотографиите кои беа објавени од граѓани предизвикаа револт на социјалните мрежи со коментари дека МВР не смеела да дозволи ваква ситуација.