АЛООО ДЕМИР ХИСАР ВИ ПОБЕГНАЛ НАЈЗАБЕГАНИОТ ЛУДАК ОД НАЈЗАБЕГАНОТО И НАЈЛУДО КРИЛО – ОВА Е ТОА КОГА ЌЕ ТЕ УДРИ РУБЉАТА ВО ГЛАВА : ЈАНКО БАЧЕВ СО ХАРДКОР ВИДЕО ПОВИКУВА НА БОЈКОТ ЗА ПОПИСОТ И ЌЕ ЗАГЛАВИ СТОТИЦИ МАКЕДОНЦИ СО ПАРИЧНИ И ЗАТВОРСКИ КАЗНИ

0
483

Јанко Бачев е најновата звезда на политичкиот хумор во земјава. Во хардкор видео спот повикува на бојкот на пописот при што ги толкува законите по руски терк. Што значи дека тие што ќе тргнат по неговиот памет има да го јадат дебело со затворски и парични казни пропишани за пописот на население кое е најобемната операција.

Погледнете го ова лудо видео кое јасно укажува дека лудак е побегнат од најлудото крило на Демир Хисар :