АЛИ АХМЕТИ Е НАЈГОЛЕМИОТ ГУБИТНИК НА ПОПИСОТ, МЕСТО ДА ГО ПУШТИМЕ НИЗ ВОДА ПОРАДИ РАЗНИ ИЦИЊА И МИЦИЊА КОНТРОЛИРАНИ ОД СЛУЖБИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА НИЕ НАПРАВИВМЕ ДА ИМА 132.000 НЕ ПОПИШАНИ МАКЕДОНЦИ!

0
786

Али Ахмети е најголемиот губитник на пописот, но поради некој Трајче во Австралија, разни Ициња и Мициња кои ги контролираат службите во Македонија ние направивме да има 132.000 жители кои не се попишаа и наместо Али Ахмети да биде пуштен низ вода ние сега правиме спинови на Артан Груби дека живеат 29 отсто албанци во Македонија иако живеат 24,3 отсто на 132.000 не попишани македонци.

Васко Ефтов во емисијата на Канал 5 во ,,Само Интервју”.