АЛЕКСАНДАР ФИЛИПОВСКИ ЦАНДЕ : ЌЕ ВОВЕДАМ КАРТИЧКА ЗА ПОПУСТИ НА ЖИТЕЛИТЕ ОД ОПШТИНА АЕРОДРОМ ВО ОДРЕДЕНИ ДЕНОВИ

0
1174

Предвидуваме картичка за попусти за граѓаните на Аеродром. Истата, ќе се користи во локалните продавници, во одредени периоди од неделата или денот.

📉 Аеродромци ќе пазаруваат по пониски цени, а придобивка ќе имаат и сопствениците на малите бизниси. Тие ќе имаат зголемен промет.

Утринава се среќавав со граѓани од ТЦ „Бисер“ и дуќанџии. Зборувавме за нашите решенија од програмата. Ви благодарам за убавиот прием и поддршка. ❤️

  1. #НашеМаало #НајдобротоЗаАеродром

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Општина Аеродром,  Александар Филиповски Цанде.