АЛЕКСАНДАР ФИЛИПОВСКИ – ЦАНДЕ : ЈА ПОЗДРАВУВАМ ОДЛУКАТА НА ГРАЃАНСКИОТ СУД ВО СКОПЈЕ ВО ВРСКА СО ДИРЕКТОРОТ НА ООУ ,,ЛАЗО АНГЕЛОВСКИ”, ПЕРО АРСЕНОВСКИ НЕДОЗВОЛИВО Е НАСИЛСТВОТО ДА ОСТАНЕ НЕСАНКЦИОНИРАНО

0
1509
Ја поздравувам одлуката на судот. Одговорност мора да има.
Недозволиво е насилство да остане несанкционирано. Надлежните институции треба итно да реагираат. Безбедноста на учениците и на наставниот кадар – секогаш на прво место.
Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на општина Аеродром, Александар Филиповски – Цанде.