АЛЕКСАНДАР ФИЛИПОВСКИ – ЦАНДЕ : КАКО ЧОВЕК ОД ПРИВАТНИОТ СЕКТОР СО ОВАА ПОЛИТИЧКА КАМПАЊА ГИ ОХРАБРУВАМ СИТЕ ДРУГИ УСПЕШНИ ЛУЃЕ ДА СЕ ВКЛУЧАТ ВО ПОЛИТИЧКИОТ ЖИВОТ СО ЦЕЛ ДА НАПРАВАТ ПОВЕЌЕ ЗА СВОЈАТА ОПШТИНА И ДРЖАВА

0
253

Успехот во работата, во приватниот сектор можеби е доволен за нормален живот. Но, сакам да направам нешто повеќе. И ги охрабрувам сите други успешни луѓе, а знам дека во нашата земја ги има многу да се вклучат во општествено – политичкиот живот.

Новото време бара и нови личности.
Да излеземе од комфорната зона и да направиме нешто добро за сите.

👉 Од утринското интервју во кое зборував за претстојните планови и активности.

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Аеродром,  Александар Филиповски – Цанде.