АЛЕКСАНДАР ФИЛИПОВСКИ ЦАНДЕ ВО ПОБЕДНИЧКА ВЕРА И ГАЛА ОПКРУЖЕН СО ПОНЕЖНИОТ ПОЛ

0
359

Родовата еднаквост не подразбира единствено „жени во политика“ туку и креирање на механизми за системско зајакнување на улогата на жените во заедницата.

Поддршка на жените – претприемачи, на креативните и амбициозни жени кои секојдневно победуваат.
✌️ Во мојот дом, Вера и Гала одамна се победници. Од вечерашната средба со Форумот на жени на СДСМ во Аеродром.
Имајте убав викенд. 😃

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на општина Аеродром,  Александар Филиповски Цанде.