АЛЕКСАНДАР ФИЛИПОВСКИ – ЦАНДЕ : ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ УТРОВО ПОТПИШАВ КОДЕКС ЗА ФЕР И ДЕМОКРАТСКИ ИЗБОРИ

0
499

Се обврзуваме на фер и демократски изборен процес. Повикувам на одговорно однесување во кампањата.

Нека доминираат идеите и решенијата за проблемите, а не лажните информации.
🗳 Кампањата ќе заврши, но и после неа ќе треба сите да соработуваме и да работиме за нашиот Аеродром.

✍️ Утринава го потпишав Кодексот за фер и демократски избори, заедно со другите кандидати за градоначалници.
Посакувам успешна кампања за сите.

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Општина Аеродром,  Александар Филиповски Цанде.