АЛБАНЦИТЕ ПОВЕЌЕ ВЕРУВААТ ОД МАКЕДОНЦИТЕ ДЕКА ДРЖАВАТА Е ПОДГОТВЕНА ДА СЕ СООЧИ СО ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА

0
480

Сите енергетски капацитети во земјава работат со полн капацитет, вели министерот за економија Крешник Бектеши.

-По долги години целиот енергетски капацитет во државата работи во полн капацитет за производство и снабдување со електрична енергија, истакна министерот Бектеши во емисијата ДЕТЕКТОР на Телевизија Сител.