Албанец од Чаир до Заев: Ти си иконата наша, ти давам Беса, заедно ќе победиме!

0
488

На вчерашната трибина во општина Карпош, граѓанин кој се претстави како албанец од Чаир му вети на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, дека ја има поддршката од албанците.

“Премиере, кај нас албанците има еден збор кој се вика Беса. Ти давам Беса дека на 5-ти мај ќе победиме, не те оставаме сам, ти си иконата наша. Заедно ќе победиме и на следните парламентарни избори”, беше пораката од граѓанинот.