АКТО ФЕСТИВАЛ ЗА СОВРЕМЕНИ УМЕТНОСТИ ПРОДОЛЖУВА ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА ВО НАСЕЛБА ЧЕНТО, СКОПЈЕ

0
59

Акто фестивалот на современи уметности продолжува во домот на културата во населба Ченто во Скопје.