АКТИВИСТИ И СИМПАТИЗЕРИ НА ВМРО-ДПМНЕ ПО ФЕЈСБУК ГРУПИ СО ТЕШКИ КЛЕТВИ И ОДВРАТНО ПЦУЕЊЕ ЈА ПЛУКААТ МИНИСТЕРКАТА ЗА ОБРАЗОАВАНИЕ И НАУКА МИЛА ЦАРОВСКА : КАЛАШТУРА, ЌЕ И ДОЈДЕ РЕДОТ И НЕА, МИЛА Е МАЛА МЕТРО И ЖИЛЕТ, К***А ВЛАШКА!

0
527

Еве како изгледаат коментари објавени во група на социјалната мрежа Фејсбук каде што се организира бојкот на наставата од страна на активисти и симпатизери на ВМРО-ДПМНЕ каде тие поставуваат услови и укажуваат според нив како треба да изгледа образованието во блиска иднина, ова е само дел од невкусните коментари наменети против министерката за образование и наука, Мила Царовска.

А за тоа како треба да се моделира образованието според ВМРО-ДПМНЕ, проценете и сами според коментарите и според образованието и културата на оние кои коментираат.