АКТЕРОТ САШО ТАСЕВСКИ И ВИЛИПЧЕ ЛИДЕРО СО ЗАЕДНИЧКА КОАЛИЦИЈА ЌЕ ГО РУШАТ ЗАЕВ, БАЧЕВ ОТФИКАРЕН!

0
772

Актерот и екс директор на драмски театар, Сашо Тасевски во друштво со лидерот на ќосињата, Филип Петровски.