Актерот Сашо Тасевски ГО ЗАЛУПА залижаниот Ивица КоЊевски : Се моли Ивица Конески да не скока ко петле

0
1861

За Сокол се стресовте оти во 4 сабајле го апселе. Груевски и Мијалков го апсеа и Кежо во 4 сабајле и тоа, пред камерите на Сител Алфа и Канал Пет, со дваесет специјалци, како да е Карлос Шакалот, а не новинар. Затоа се моли Ивица Конески да не скока ко петле.

Фејсбук статус на актерот, Сашо Тасевски