АКТЕРОТ МАРИН БАБИЌ РАСТУРИ ПО ИНТЕРНЕТОТ СО НОВАТА ЗБИРКА НА РЕЦИТАЛ ,,БЕБУЛИ 2 ДЕЛ”

0
325

Еден од најдобрите македонски актери, Марин Бабиќ сними ново ЦД од познатиот рецитал ,,Бебули”.

Од она што го слушнавме како редакција мора да кажеме дека е нешто најдобро што сме го чуле во изминатиот период како рецитал, каде посебно ставаме акцент на неговиот глас, неговиот акцент кога ги изговара зборовите и поентите кои сака да ни ги долови полни со чувства, љубов и искреност. Секоја чест војводо.

На рециталот се придружуваат уште и новинарот Огнен Јанески, Игор Узунов, Љупчо Шилоски – Шилото, Александра Трајческа, Андријана, Светлана и Љупчо (trio Bebuli)