Актери од Театарот за деца и младинци изразија револт од директорот Братислав Димитров

0
1172

Актери од Театарот за деца и младинци, со идентична порака на своите Фејсбук профили пред три дена се побунија од, како што ги нарекоа, опструкциите што ги правел директорот Братислав Димитров на работењето на младинската сцена во театарот.

Во продолжение ви пренесуваме неколку од фб статусите на актерите.

тетар фб