Акпинар: Влада што 13 месеци не може да ги стопира бомбашките напади за само 4 часа спречи државен удар. И ние ви поверувавме. Алал да ви е.

0
517

Влада што 14 години не може да го реши теророт на ПКК, што 13 месеци не може да ги стопира бомбашките напади, за само 4 часа спречи државен удар. И ние ви поверувавме. Алал да ви е.” (Метин Акпинар, познат актер)