Ако се прашувате како ќе завршат куртоните по падот на Груевски, сетете се на овие двајца…

0
2511

{AC753F44-C125-493D-BCB8-978DF0EA2C88}_Gjurovski-2

Марјан Ѓуровски, лево, му беше портпарол на Владо Бучковски, Сашо Чолаковски беше портпарол на владата на Бучковски. Ги имаше во медиуми секј ден, пред тоа беа новинари во Канал 5 и Утрински Весник. Сега веќе никаде ги нема. Ете тоа е она што ќе ги снајде сегашните куртони во Курир, Сител и разните Бурекојадачи и Миленковци и Мирки и Свирки и Гомковиќи…

11008058_1104437556239933_8496410237579390605_n

Ќе потонат на дното на општественото море како гомно со многу железо после јадење многу цвекло и месо од бик…