АКО СЕ ВРАТИ ВМРО НА ВЛАСТ, ОВАА ЗЕЛКА ЌЕ БИДЕ МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ!!!

0
1469

Доколку се врати ВМРО-ДПМНЕ на власт, оваа зелка од Велгошти ќе биде нов министер за надворешни работи, тек тогаш може да пишеме крст за Македонија.