АКО САКАШ ПАК 4 ГОДИНИ ДА ЈА РАНИШ ОВАА БАГРА, ОВАА ГЛУТНИЦА РЕЖИМСКИ КУЧИЊА ОД ТВОИ ПАРИ, ГЛАСАЈ ЗА ВМРО ИЛИ ПАК АПСТИНИРАЈ ОД ГЛАСАЊЕ, ИСТО ТИ СЕ ФАЌА!

0
479

Доколку сакаш да ја храниш оваа багра на режимски пушинели и глутница на режимски кучиња од твојот џеб тогаш апстинирај или гласај за ВМРО-ДПМНЕ, ај гласал ај апстинирал исто ти се фаќа.