АКО РАЗБЕРАТ БАЧЕВ И МИЛЕНКО ЌЕ ЗДИВАТ: ФРЧКО НАЦИОНАЛЕ ОДРЖА ПРЕДАВАЊЕ НА РУСКАТА АКАДЕМИЈА ЗА ЕКОНОМИЈА И АДМИНИСТРАЦИЈА КОЈА Е ДЕЛ ОД КАБИНЕТОТ НА ПУТИН!

0
1809

Фрчко планира да ги цркне Бачевци и Мицовци , тој одржа денес предавање на руската академија за економија и администрација која е дел од кабинетот на Путин.