Ако не му се продолжи мандатот на СЈО, Катица Јанева ќе седне во фотелјата на Зврлевски!

0
1404

Груевски предупредува дека за формирање на СЈО потпис ставиле четирите партии, па така ќе морало и сега, за новиот мандат на специјалните да има согласност од сите, а се радува дека СДСМ не може да обезбеди двотретинско мнозинство во парламентот за да ѝ се продолжи мандатот на Јанева.

Но, ако СДСМ формира влада, не смее да се заборави можноста државниот обвинител Марко Зврлевски да го замени токму Катица Јанева

Пишува
Љубиша АРСИЌ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”