АКО ИМ СЕ ПРЕВЗЕМЕ НЕШТО ОД ,,ПРИЗМА” УРЛААТ ДО СЕДМО НЕБО СЕ ЗАКАНУВААТ СО ТУЖБИ, БЛОКИРААТ ПО ФЕЈСБУЦИ И СЛИЧНИ ГЛУПОСТИ, АМА ТИЕ МОЖЕ ДА ЗЕМААТ ТУЃИ ТЕКСТОВИ А?! Новинарката Сашка Цветковска добила награда за текст препишан од Зоран Буревесник?!

0
1581

Новинарот Зоран Божиновски на својот Фејсбук профил напиша дека наградата која денес ја добила новинарката Сашка Цветковска е благодарение на текст од од порталот Буревесник.

“Na Saška Cvetkovska i čestitam za nagradata za najdobro prepišana storija od Burevesnik. Jas ne konkuriram, mi se gadi od namesteni konkursi, polni so licemerie i šuplini. Taka da, nagradata otišla vo vistinski race…Šteta e samo što so temata se docni 2 godini. Vo ovoj period, pišuvanjeto za MIjalkov e kako pišuvanje za toa što pominala bokserska vreka dodeka na nea trenirale olimpiski i svetski šampioni…”-напиша Зоран Божиновски

bozinovski

На овој ЛИНК може да ја прочитате темата за која Божиновски тврди дека е целосно препишана од Сашка Цветковска!

IMG_20150618_115127