Ако дозволиме Заев да го уапсат не заслушуваме пад на Груевизмот

0
584

dzeljo-hodzic-1jpg

Сега, сите заедно, ако дозволиме Заев да биде уапсен, не заслужуваме пад на груевизмот.

И не се работи за Заев, за нас се работи. Не смееме да дозволиме да го уапсат. Ако сме паметни треба да го искористиме моментот, сега е време за граѓанска непослушност.

фејсбук статус на Џељо Хоџиќ