АКО ВАКА БРОИ КОЗИ ТЕШКО НЕГО – МИЛЕНКО ГИ СПРЕМА ВМРОВЦИТЕ ЗА ПОРАЗ: АКО ОД 60 ОПШТИНИ ОСВОИМЕ 20, МОЖЕМЕ ДА СМЕТАМЕ ДЕКА СМЕ ПОБЕНИЦИ!

0
781

– Од 60 општини во земјава, ако освоиме повеќе од 20 општини можеме да се сметаме за победници и да бараме предвремени парламентарни!

Миленко Неделковски полека ги спрема ВМРОВЦИТЕ за пораз на локалните избори. 20 општини ако не е пораз може да се смета за нерешено, победа е ако освоиш над 50 како што сега има СДСМ.

Ако вака брои кози тешко него…