Азманов се извинува по изјавата за Кирацовски на Инфомакс

0
959

По повод изјавата на бизнисменот Зоран Азманов за Инфомакс, екс генералниот секретарна СДСМ, Александар Кирацовски најави тужба за клевета доколку бизнисменот не се извини.

Тој за изјава во интервју на Инфомакс го наклевети екс генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски дека тој бил дел од организационата мрежа со Боки 13 и дека неколку приватни фотки протекле од него.

Бизнисменот Зоран Азманов испратил порака до одредени медиуми со цел извинување по повод неговата изјава до Кирацовски.