АДНАН ЏАФЕРОСКИ : ДОСТА БЕШЕ ТОРТУРА, ЗАЕДНО СО ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ЈА ПРЕТСТАВИВМЕ ПОБЕДНИЧКАТА ПРОГРАМА ЗА ОПШТИНА ДОЛНЕНИ КОЈА ЌЕ ДОНЕСЕ ПОБЕДНИЧКА, МУЛТИЕТНИЧКА ОПШТИНА СПРЕМНА ЗА ПРОМЕНИ

0
711

👉Денеска заедно со претседателот на СДСМ и премиер на Република Северна Македонија Зоран Заев ја претставивме победничката програма во село Лажани, Долнени.

🔴Победничко, мултиетничко Долнени е спремно за промени.
👉Инфраструктурните проблеми со канализации, водовод, патишта, речни корита ќе бидат МИНАТО!

👉Ќе го вратам инфраструктурниот крвоток на Долнени.

🤝Ја имам поддршката на премиерот и на централната власт.

🔴Од привот ден како нов градоначалник ќе барам од секое министерство, од секоја институција проекти за развој на нашето Долнени.

🔴Доста беше тортура на Долненци

⏱На 17 октомври не вртиме нов лист туку имаме историска шанса да започнеме да пишуваме нова книга на која ќе бидеме горди и ние и идните генерации

✊ Со заокружавање на број 12 победуваме сите.

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Општина Долнени, Аднан Џафероски.