АДВОКАТИТЕ ДАВИДОВИЌ И ВУИЌ ВЛЕГОА ВО ДУЕЛ ЗА ИЗБОРОТ НА НОВАТА ШЕФИЦА НА СУДСКИ СОВЕТ

0
2159

Адвокатите Љубомир Михајловски Џанго, Мики Вујиќ и Звонко Давидовиќ влегоа во дуел за изборот на новата шефица на судскиот совет.