АГИМ НУХИУ МУ ЈА ПРЕДАДЕ НА СПАСОВСКИ ФУНКЦИЈАТА МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ

0
313
Денеска во Министерството за внатрешни работи ја презедов министерската функција од досегашниот министер д-р Агим Нухиу.
Продолжуваме со реформите кои ги почнав во претходниот мандат како министер за внатрешни работи, со опремувањето на полицијата, се со цел подобрување на работењето на полицијата во служба на граѓаните.