АБЕ ДЕЧКИ, МИТКО КОЖУВЧАНКА ЧИЈ КАНДИДАТ Е, ВО ТВ 24 ВЕЛИ: За криминалот во бомбите треба да се одговара, за упадот во собрание треба да се одговара, раководството на ВМРО ДПМНЕ треба да си поднесе оставка!

0
3411

– А од кај знаете вие дека ја не навивам за смена на раководството на ВМРО ДПМНЕ?! Многу го почитувам премиерот Заев, тој е најуспешен градоначалник во историјата на Македонија, а за криминалот во бомбите треба да се одговара, за упадот во собрание исто така треба да се одговара!

Митко Кожувчанка на ТВ 24.