ШОКАНТНО ВИДЕО СЕ ПОЈАВИ НА ИНТЕРНЕТ: Утрото на кобниот 24-ти декември, полицијата ги нападнала активистите на СДСМ кои го бранеле седиштето на партијата од контра-протестантите на ДПМНЕ

0
916

Шокантно видео се појави на интернет. Иако е лажно крстено како ТЕПАЧКА ПРЕД СДСМ, на видеото јасно може да види како полицијата ги напаѓа активистите на СДСМ кои се пред седиштето на партијата на Бихачка и ја бранат од напаѓачите, активисти на ДПМНЕ кои се дојдени пред самите порти утрото на кобните настани на 24-ти декември.

И за ова ќе мора некој да одговара! Неможе полицијата наместо да ги растера силеџиите од ДПМНЕ, да напаѓа и да удира по активистите кои си ја бранат партијата која е под напад на режимските талибански орди, нешто што потоа го видовме со општинските бараки на Центар!