ШОКАНТЕН НАСТАП НА ЉУБЧО НА ТЕЛМА: Се фалеше дека за малце ќе го уапсел Хари Костов ама судиите не му дале, небаре тој е борец против криминал и корупција?!

0
1782

Запрепастува очигледната симпатија и опиеност на Чомовски од Љубчо Георгиевски иако тој сега игра многу валкана игра а и неговиот политички багаж на борец за независност и промени е многу извалкан од подоцнежното скандалозно криминално владеење.

Да не заборавиме дека токму Љубчо е креатор на аферата со Македонска Банка и многуте други бизниси на ДПМНЕ кои потоа ги продаваше Груевски.

Сигурен сум дека и финтите со провизии, наместени тендери и слично Грујо ги има научено од својот ментор.