Честитки до ГДОМ, кои се спротивставија на поставувањето на ‪двоглавиот орел

0
641

Замир Мехмети на Фејсбук го искоментира денешното поставување на споменикот „Двоглав орел“ во Топаанско поле.

„Честитки до ГДОМ , чии преставници денес успешно се спротивставија на поставувањето на ‪#‎орелот‬ во топанско ‪#‎чаир‬.

‪#‎ШанацФејсбукПатриотиште‬“, напиша Мехмети на Фејсбук.

spomenik_dvoglav_orel1-670x377