ЦЕПКИ ВИДЕО: „Пророчицата од Аминта“ како Баба Рога кај режимскиот козар Миленко

0
1082

Цепки видео: Погледнете како „Пророчицата од Аминта“ Баба Рога и козарот Миленко го фалат Грујокио – напишаа Странски служби под своето најново видео:

 

Цепки видео: Погледнете како „Пророчицата од Аминта“ Баба Рога и козарот Миленко го фалат Грујокио.

Posted by Странски Служби on Sunday, December 27, 2015