Фабрика на Фамилијата за местење на политичките противници

0
336

Од експресното апсење на Чаушот, до јавното оцрнување на „Фокус“ и драматичните прозивки дека СДСМ е нарачател на фалсификат-личните карти, за да ја дискредитира власта, како Груевски да не е доволно црн и без тоа, разбравме оти е многу поверојатно дека токму Фамилијата стои зад целата местенка. Сосема е логично и возможно, по откривањето на фабриката за пасоши, МВРО-ВМРО да го организирала своето криминално подземје, да испечати и на „Фокус“ да му подметне десетици лажни лични карти, афера со која потоа ќе мафта дека ја стокмила опозицијата и „нејзиниот“ медиум за да го исфлека Груевски, чистунецот антикорупциски!

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Да не е врв на криминален бандитизам, монструозно ниво на државно-партиска мафијашка местенка, гнил, расипан и злобен злосторнички обид за пропагандистички погром против неистомислениците и новинарите, обидот аферата со фалсификуваните лични карти и пасоши да му се префрли на „Фокус“ како наводно намерен соучесник, заедно со „инкриминираниот“ СДСМ во измислената „фабрика за производство на афери“ за дискредитација на власта – целата таа налудничава хајка што се води против нас деновиве би била зрела за третман на светски врвни клиники за психијатрија, а не за на суд.

Целиот текст ОВДЕ